گروه صنعتی فلات کوهرنگ با سرمایه گذاری قابل توجه چند تن از کارآفرینان برتر ملی با هدف ارائه برترین کیفیت تولید در عرصه لبنیات فعالیت خود را از سال ۱۳۷۴ آغاز نموده است . استفاده از تجهیزات و فن آوری های نوین کشورهای صنعتی پیشرفته چون سوئد و آلمان و نیز تبادل اطلاعات و استفاده از متخصصان داخلی و خارجی امکانات گسترده ای را در زمینه تولید محصولات متنوع لبنی در اختیار مجموعه قرار داده است .
توجه به سلامت و بهداشت فرآیند تولید و احترام به حق مصرف کنندگان و نیز توجه به وظیفه خطیر تولیدکنندگی محصولات غذایی سبب گردیده که کلیه فرآیندها و تولیدات کارخانه از ساخت بنای آن تا هر یک از بخشهای تولیدی تحت نظارت و استانداردهای ملی و بین المللی بهداشت صورت پذیرد.
بنای کارخانه در یکی از زیباترین بخشهای استان چهارمحال و بختیاری در زمینی به وسعت 63000 متر مربع و فضای تولیدی بالغ بر 30000 متر مربع و با بهره گیری از معماری ای متناسب و همگام با دانش نوین ، برترین شرایط لازم جهت تولید محصولات لبنی را فراهم آورده است .
تجهیزات کم نظیر این کارخانه توانایی تولید روزانه تا 700 تن شیر را دارد که این مقدار امکان تولید طیف وسیعی از تولیدات لبنی را فراهم آورده است . لازم به ذکر است که کلیه محصولات نام تجاری کوهرنگ در این کارخانه تولید می گردند و نیز این مجموعه بعلت امکانات کامل فنی و تولیدی از جانب صاحبان صنایع بعنوان بخش اجرایی و تولیدی آن مراکز برگزیده گردیده است . بخش توزیع و پخش کم نظیر این کارخانه ، با وجود بیش از 300 کامیونت یخچالی امکان ارسال محصولات را در تمامی نقاط کشور و نیز صادرات به کشورهای همسایه فراهم آورده است .
گواهی نامه های اخذ شده گروه صنعتی فلات کوهرنگ:
محصولات تولیدی کوهرنگ در داخل کشور و سایر کشورهای همجوار و حاشیه خلیج فارس به مصرف کنندگان عرضه می شود. سهام این شرکت متعلق به بخش خصوصی است و محصولات لبنی کوهرنگ از بهترین و با کیفیت ترین شیر خالص و تازه تولید می شود و بسته بندی آن به مجهزترین ماشین الات تمام اتوماتیک که از فناوری روز دنیا برخوردارند صورت می پذیرد. 1-وجه تمایز شرکت فلات کوهرنگ با سایر کارخانجات لبنیات : با توجه به اینکه حدود 60 الی 70 درصد از مواد اولیه لبنیات از شیر تأمین می شود ، لبنیات کوهرنگ در همجواری یکی از استان های کشور (اصفهان) قرار گرفته که در کسب تولید شیر یکی از بزرگترین استان های کشور است. 2-وضعیت کاری و موقعیت جغرافیایی لبنیات کوهرنگ از نظر بازار مصرف : الف)از آنجایی که لبنیات کوهرنگ در تأمین مواد اولیه کمترین فاصله را با تأمین کنندگان دارد در بازار مصرفی استان خوزستان که یکی از استان هایی است که مصرف لبنیات آنها به دلیل گرم بودن شرایط آب و هوایی ، چهار فصل می باشد و استان های ایلام، اصفهان، قم، کاشان، تهران، البرز که در مجموع این 7 استان 65% مصرف لبنیات کشور را به خود اختصاص داده اند و تمامی این استان ها حداکثر در 500 کیلومتری لبنیات کوهرنگ قرار گرفته است. ب) دسترسی نزدیک به کشور عراق و سوابق بسیار خوب در صادرات این شرکت نشانگر امکانات خوب تولید و نزدیکی به بازار مصرف صادراتی است.
کارخانجات گروه صنعتی فلات کوهرنگ (سهامی عام) در شهرکرد مرکز استان زیبا و حاصلخیز چهارمحال و بختیاری در زمینی به مساحت 53 هزارمتربع بنا شده است، که حدود 20 هزارمتربع آن به سالن های تولید وسردخانه تجهیز شده است. این شرکت که فعالیت خود را در ابتدا با نام شرکت صنایع غذایی شاهد شروع نموده است در طول بیش از 20 سال فعالیت خود موفق به کسب جایگاه ممتازی در تولید و توزیع انواع محصولات لبنی استریل و پاستوریزه اعم از شیر، شیرهای طعم دار ، پنیر، ماست، خانه، قنادی ، دوغ و ... با برند کوهرنگ شده است. همچنین افزودن محصولات جدید آب طعم دار ، انواع شربت و انواع آبمیوه به پروانه بهره برداری از صنایع در اسفندماه 1395 موفق به اخذ پروانه بهره برداری از صنایع گردید و در حال اخذ پروانه ساخت انواع آبمیوه در بسته بندی چند لایه تتراپک در بسته بندی 200 سی سی نی دار و 1000 سی سی درب پیچ دار می باشد که به زودی در سبد کالای قابل ارائه به مشتری می باشد.
با توجه به فرهنگ افزایش مصرف پنیر و مطابق آن بهبود وضعیت اقتصادی و معیشتی مردم، بایستی نحوه تولید پنیر با روشی جدید و به صرفه اقتصادی تولید گردد که در این صورت روش تولید قدیم تقریباً منسوخ گردید. به همین دلیل با توجه به عدم انطباق نحوه تولید متد جدید با ماشین آلات موجود، کارخانه فوق در سال 1385 به بخش خصوصی واگذار شد و در راستای این واگذاری طرح توسعه شرکت کوهرنگ از سال 86 تا سال 89 بطور انجامید.
شرکت گروه صنعتی فلات کوهرنگ در سال 1366 در استان چهارمحال و بختیاری شروع به ساخت گردید و در سال 1372 به بهره برداری رسید. شرکت کوهرنگ جزء کارخانجاتی بود که در دولت اقای هاشمی رفسنجانی افتتاح گردید و وظیفه اصلی آن تولید پنیر برای تأمین سیستم توزیع در سبد خانوار بصورت توزیع کوپنی بوده است که ظرفیت دریافت روزانه تا 150 تن شیر و تبدیل آن به 15 تا 20 تن پنیر را داشته است.